De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Ervaringen

Laat iets van je horen…

Laat hier een bericht achter over je ervaring met Marcel Beudel Fotografie en Design en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd.

Graag alle opties zo volledig mogelijk invullen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 31.184.238.113 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
H ten Bosch H ten Bosch schreef op 31 mei 2018 om 18:30:
Wat zijn wij blij met de mooie foto’s die Marcel van ons gemaakt heeft. Om een groep van 14 goed op de foto te krijgen met daarvan 6 kinderen is een uitdaging. Maar het ging allemaal zo gemakkelijk. Ook het mail contact verliep allemaal erg vlot. Marcel, bedankt voor deze mooie foto’s!
Ivonne Ivonne uit Dongen schreef op 8 mei 2018 om 23:28:
Hoi Marcel, Om te beginnen bedankt voor je geduld... dat is wel nodig met 2 kinderen én een hond. En natuurlijk bedankt voor de prachtige foto’s. Het kiezen welke we in gaan lijsten was érg moeilijk. Dat zegt genoeg! Groetjes Martin, Ivonne, Sebbe, Jetse en Flo
Elles Elles uit Rijen schreef op 8 mei 2018 om 09:20:
Marcel, Je hebt ons blij gemaakt met prachtige foto's van onze hond Cooper. Hij werkte niet echt mee maar op de foto's is daar niets van te zien. Petje af, het is een prachtig resultaat
Ennelien Ennelien uit Waalwijk schreef op 6 maart 2018 om 13:56:
Een leuke ervaring en vele mooie foto's rijker. Luna en Maan hangen inmiddels aan de wand en met leuke complimenten. Top!
Albert Albert uit Breda schreef op 3 maart 2018 om 17:02:
Prettige benadering, AJ prima op zijn gemak gesteld, rust - geduldig en mooie foto's als resultaat
Patricia Patricia uit Tilburg schreef op 26 december 2017 om 17:42:
Erg mooie foto's van lizzy. Marcel is erg geduldig en lief voor lizzy. Zonder een moet kijk hij wat mogelijk is voor een mooie foto. En dat het ook leuk is voor de hond.
Matijs Matijs uit Herten schreef op 13 december 2017 om 20:28:
Marcel is zeer vriendelijk en geduldig. Wij hebben met matig weer familiefoto's laten maken bij de Efteling. Mooi locatie en Marcel ken deze locatie op zijn duimpje. Hij neemt de tijd, is ontspannen en blijft vriendelijk, ondanks dag kids aan het einde van de dag moe zijn. Resultaat zijn mooi familiefoto's die door Marcel bewerkt worden. Aanrader
Caro Caro uit Noordwijk ZH/Schiedam schreef op 3 oktober 2017 om 23:30:
Ik ken Marcel al zeker 5 jaar, via onze border collies. En toen we op zoek waren naar een fotograaf, hoefde ik niet lang na te denken en schoot direct Mars zijn naam in mijn hoofd. Hoewel we bij de eerste keer tegengehouden werden door slecht weer, hebben we 24 september een prima shoot gehad. En de verwachtingen die we hadden ten aanzien van het resultaat zijn ruimschoots waargemaakt. We zijn daarom erg blij ermee! Namens Zorro, Elena, Tim, Floor, Martin en Caro, dank je wel, Mars!
Ellen Ellen uit Halsteren schreef op 14 september 2017 om 10:13:
Zeer tevreden met onze familieahoot. Shoot zelf was leuk en ontspannen, met ruimte voor ieder wat wils. Resultaat mooie foto's, en mooie afdruk op hout en canvas nabesteld. Fijn contact met Marcel op ieder moment. Dank
Bob Mace-Hardyman Bob Mace-Hardyman uit Linschoten schreef op 10 september 2017 om 13:46:
Hoi Marcel,mijn vrouw en ik willen je nog graag bedanken voor de prachtige fotoshoot die je van ons gemaakt hebt. De kwaliteit van de foto's is erg goed maar wat belangrijker is, ook de composities zijn erg goed en ondanks de drie generaties heb je ons er allemaal goed opgekregen. Ook nog een dik compliment voor jouw werkwijze, eerst alleen de fotoshoot en daarna op jouw site uitzoeken welke foto's je wil hebben en in wat voor vorm. Mochten we over 5 jaar onze gouden bruiloft weer in de Efteling vieren, dan weten we nu al welke fotograaf we moeten nemen.Groetjes van Tove en Bob
Jos Dankers Jos Dankers schreef op 26 augustus 2017 om 12:01:
Hoi Marcel, Vanmorgen al de foto's gekregen. Het zijn ontzettende mooie en scherpe foto's en binnen 2 dagen hadden we ze al. Nogmaals onze dank hiervoor. Jos en Marian
patricia en ron van meel patricia en ron van meel uit kaatsheuvel schreef op 23 mei 2017 om 14:10:
hoi marcel bedankt voor de mooie foto's van onze honden . groetjes patricia en ron
Jill Jill schreef op 16 mei 2017 om 09:27:
We hebben via Frank de Rooij (hondenschool in Dongen) een fotoshoot gehad met onze Shiba. De foto's zijn mooi geworden en het was heel fijn werken met Marcel. Wij zijn zeer tevreden en ik beveel het ook zeker aan!
Manon van Gaalen Manon van Gaalen uit Manon van Gaalen schreef op 3 januari 2017 om 00:44:
Hoi Marcel, Hartelijk dank voor het snelle toezenden van de foto's. Complimenten over hoe ze gelukt zijn! Mooie kleuren en helder! Hier kunnen we zeker een mooi album van gaan maken. Nogmaals dank en een fijne jaarwisseling! Hartelijke groet, Manon van Gaalen
Lex van Gaalen Lex van Gaalen uit Lex van Gaalen schreef op 3 januari 2017 om 00:42:
Hallo Marcel, Was een superdag. Foto’s zijn erg mooi. Bedankt. Lex en Marlene
Silvia van Duijvenboden Silvia van Duijvenboden uit Katwijk schreef op 3 januari 2017 om 00:39:
Hoi Marcel, Bedankt!! Heb de foto's zojuist besteld in de juiste maten. Daar gaan mijn ouders erg blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Silvia van Duijvenboden
Fam van Duijvenboden Fam van Duijvenboden uit Katwijk schreef op 10 december 2016 om 12:13:
Omdat onze ouders 40 jaar getrouwd waren hadden wij in November een gezellig weekend in Bosrijk Efteling. Om hier een extra mooie herinnering van te maken wilden wij graag een fotoshoot op deze plek. Vanuit Katwijk op zoek naar een fotograaf die dit voor ons wilde doen. Zo kwamen wij bij Marcel Beudel fotografie. Het contact via de mail verliep al prettig en ook bij het maken van de foto's voelde het vertrouwd! Precies wat wij zochten voor deze fotoshoot! De kleinkinderen gingen gemakkelijk op de foto vooral omdat Marcel de leukste en avontuurlijkste plekken voor ze opzocht (zoals klimmen in de palen die in het water stonden) en zelfs de hond kon er nog mooi bij! De omgeving is erg mooi en het weer zat zeker mee. Een sprookjesachtige omgeving in een mooi herfstzonnetje. En Marcel kende de mooie plekken. Het resultaat is prachtig geworden! En onze ouders zijn er heel blij mee!! Een mooie herinnering! Bedankt voor de service, je enthousiasme en geduld! Wie weet tot het volgende jubileum! Wij komen zeker nog eens terug! En zullen je zeker aanraden bij anderen die die kant op gaan! Met vriendelijke groet, Familie van Duijvenboden uit Katwijk
Henri Henri uit Sprang Capelle schreef op 29 november 2015 om 15:43:
Recent een photoshoot gedaan van onze kids, en dit gewoon aan huis. Dit verliep geweldig. Foto's maken dat is zijn passie, dat zie je wel terug in de foto's. Het resultaat was dan ook geweldig. Het is een pronk stuk aan de muur geworden. Bedankt Marcel en tot ziens?!
Chantal Barendse Chantal Barendse uit Dongen schreef op 29 oktober 2014 om 15:11:
Hoi Marcel de fotos zijn super moet ze nog bestellen tot wanneer kan je ze bestellen gr.Chantal
Henny Jansen Henny Jansen uit plaats schreef op 22 september 2014 om 18:50:
Hi Marcel, Fotos zijn werkelijk super! Nu nog even kijken welke ik eens zal gaan vergroten. Groetjes, Henny en Tosca