De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Ervaringen

Laat iets van je horen…

Laat hier een bericht achter over je ervaring met Marcel Beudel Fotografie en Design en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd.

Graag alle opties zo volledig mogelijk invullen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.240.143 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Marissa Deuzeman Marissa Deuzeman schreef op 12 december 2019 om 10:27:
Hallo Marcel, wij zijn super blij met de foto’s en vinden dat ze mooi gelukt zijn! Complimenten voor jou als fotograaf, we voelden ons als familie op ons gemak bij jou waardoor het allemaal ontspannen verliep!🙂 succes verder en tot een volgende keer! groet Marissa
Margo Margo schreef op 27 oktober 2019 om 21:45:
De fotoshoot in Efteling Bosrijk was heel geslaagd! Marcel weet leuke locaties om foto's te maken. Het is hem goed gelukt om 18 mensen op de foto te zetten. We zijn super blij met het eindresultaat. En de foto's waren super snel bij ons, leuk! Nogmaals bedankt Marcel!
Ivonne Bijsterbosch Ivonne Bijsterbosch uit Dongen schreef op 16 juni 2019 om 21:23:
Hoi Marcel, Bedankt weer voor de prachtige foto’s van ons gezinnetje met hond. Knap dat je ons alle vijf er weer zo goed op gekregen hebt! Dit maakt het wel lastig met bestellen... welke zullen we af laten drukken? 😉 Volgend jaar weer? Bedankt voor je rust en geduld! Groetjes, Ivonne, Martin, Flo en de kinders
Barbara Barbara uit Goirle schreef op 14 juni 2019 om 19:03:
De foto's van onze hond Bolt zijn echt prachtig!Echt een plaatje om in de huiskamer te zetten.
Peter Peter uit Raamsdonksveer schreef op 6 juni 2019 om 12:17:
Ollie staat super op de foto! Vakmanschap! THX
A.Vogel A.Vogel uit Kaatsheuvel schreef op 31 mei 2019 om 13:52:
Voor de begrafenis van mijn vader hadden we een foto waar een object uit weggehaald moest worden. Marcel heeft dit zeer vakkundig en belangeloos gedaan voor ons. Super bedankt. Grandioze service.
Ellen Ellen schreef op 12 november 2018 om 09:10:
Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie in Bosrijk bij de Efteling. Dat valt nog niet mee met 7 kinderen tussen de 0 en 5 jaar, maar de sfeer was erg prettig waardoor de kinderen graag mee werkten (meestal ;)). Bedankt voor de gezellige shoot en mooie foto's!
Miranda Miranda uit Kaatsheuvel schreef op 9 november 2018 om 14:29:
8 maanden geleden een maagverkleining gehad...inmiddels 37 kilo lichter...wilde ik mooie foto's van me zelf. Ben daarom naar Marcel gegaan...super gezellige middag gehad op de warmste dag van november ?. De foto's zijn precies geworden zoals ik wilde Marcel heeft me precies zoals ik nu ben op de gevoelige plaat vast gelegd. Trots op me zelf. Nogmaals dankjewel Marcel.
Eveline Eveline uit Dongen schreef op 3 november 2018 om 20:38:
Super blij met de foto's van onze kids en honden. De rust en geduld was zo fijn om te mogen ervaren. De kindjes voelde zich erg op hun gemak. Marcel denkt ook mee en alles is bespreekbaar mbt de maten die wij wilde van de foto's. Bedankt nogmaals.
Judith Judith uit Tilburg schreef op 20 oktober 2018 om 09:04:
Marcel heeft samen met Jack foto's gemaakt op onze bruiloft. Wij zijn nog steeds heel blij dat we voor hen gekozen hebben. Ze zijn beiden heel prettig om mee samen te werken en resultaten zijn prachtig. Dank jullie!
Jeremy Jeremy schreef op 27 augustus 2018 om 21:07:
Hoi Marcel, bedankt voor het maken van de mooie en leuke familiefoto's bij de Efteling. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes
B.Drijkoningen B.Drijkoningen uit Bree schreef op 5 juli 2018 om 15:22:
We hadden een verrassingsfotoshoot geboekt voor mensen die niet graag op de foto staan. Marcel heeft dat met zijn charme heel snel kunnen counteren met een hele reeks prachtige foto's als gevolg. We werden ook nog eens verrast door de supersnelle service achteraf waardoor we nog tijdens ons verblijf in Bosrijk met zijn allen de foto's konden bekijken als afsluiting van onze familievakantie. Top !
H ten Bosch H ten Bosch schreef op 31 mei 2018 om 18:30:
Wat zijn wij blij met de mooie foto’s die Marcel van ons gemaakt heeft. Om een groep van 14 goed op de foto te krijgen met daarvan 6 kinderen is een uitdaging. Maar het ging allemaal zo gemakkelijk. Ook het mail contact verliep allemaal erg vlot. Marcel, bedankt voor deze mooie foto’s!
Ivonne Ivonne uit Dongen schreef op 8 mei 2018 om 23:28:
Hoi Marcel, Om te beginnen bedankt voor je geduld... dat is wel nodig met 2 kinderen én een hond. En natuurlijk bedankt voor de prachtige foto’s. Het kiezen welke we in gaan lijsten was érg moeilijk. Dat zegt genoeg! Groetjes Martin, Ivonne, Sebbe, Jetse en Flo
Elles Elles uit Rijen schreef op 8 mei 2018 om 09:20:
Marcel, Je hebt ons blij gemaakt met prachtige foto's van onze hond Cooper. Hij werkte niet echt mee maar op de foto's is daar niets van te zien. Petje af, het is een prachtig resultaat
Ennelien Ennelien uit Waalwijk schreef op 6 maart 2018 om 13:56:
Een leuke ervaring en vele mooie foto's rijker. Luna en Maan hangen inmiddels aan de wand en met leuke complimenten. Top!
Albert Albert uit Breda schreef op 3 maart 2018 om 17:02:
Prettige benadering, AJ prima op zijn gemak gesteld, rust - geduldig en mooie foto's als resultaat
Patricia Patricia uit Tilburg schreef op 26 december 2017 om 17:42:
Erg mooie foto's van lizzy. Marcel is erg geduldig en lief voor lizzy. Zonder een moet kijk hij wat mogelijk is voor een mooie foto. En dat het ook leuk is voor de hond.
Matijs Matijs uit Herten schreef op 13 december 2017 om 20:28:
Marcel is zeer vriendelijk en geduldig. Wij hebben met matig weer familiefoto's laten maken bij de Efteling. Mooi locatie en Marcel ken deze locatie op zijn duimpje. Hij neemt de tijd, is ontspannen en blijft vriendelijk, ondanks dag kids aan het einde van de dag moe zijn. Resultaat zijn mooi familiefoto's die door Marcel bewerkt worden. Aanrader
Caro Caro uit Noordwijk ZH/Schiedam schreef op 3 oktober 2017 om 23:30:
Ik ken Marcel al zeker 5 jaar, via onze border collies. En toen we op zoek waren naar een fotograaf, hoefde ik niet lang na te denken en schoot direct Mars zijn naam in mijn hoofd. Hoewel we bij de eerste keer tegengehouden werden door slecht weer, hebben we 24 september een prima shoot gehad. En de verwachtingen die we hadden ten aanzien van het resultaat zijn ruimschoots waargemaakt. We zijn daarom erg blij ermee! Namens Zorro, Elena, Tim, Floor, Martin en Caro, dank je wel, Mars!