De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Ervaringen

Laat iets van je horen…

Laat hier een bericht achter over je ervaring met Marcel Beudel Fotografie en Design en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd.

Graag alle opties zo volledig mogelijk invullen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.235.55.253 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
57 berichten.
Kim&jonne Kim&jonne uit plaats schreef op 18 november 2011 om 16:22:
Onze foto's staan erg mooi op je site! Dat levert vast enthousiaste mensen op! Fijn dat iedereen de foto's zo mooi vindt, zijn er zelf ook helemaal happy mee. Groetjes
Sylvia Sylvia uit apeldoorn schreef op 18 november 2011 om 13:27:
Nou daar geldt maar 1 woord voor... GEWELDIG Geweldige mooie foto's zeg, dat hen je toppy gedaan. Bravooooooooooo Op naar je volgende trouw reportage Groetjes Syl
john jansen john jansen uit plaats schreef op 18 november 2011 om 12:32:
nou marcel ik heb de foto's bewonderd en ja wat moet ik ervan zeggen he je heb het voortreffelijk gedaan als je zo door gaaat dan moet je je baan nog opzeggen omdat je ht te druk krijgd haha mooie foto's marcel
Claudia Claudia uit plaats schreef op 18 november 2011 om 12:20:
Hoi Marcel, Ik heb er maar 1 ding op te zeggen... Wat een geweldige trouwreportage zeg!!! Mijn complimenten!!!
Kim&Jonne Kim&Jonne uit Tuil schreef op 14 november 2011 om 21:28:
Lieve Marcel, Wat heb jij geweldig werk geleverd zeg!! Onze trouwreportage is in één woord geweldig... Alles klopt, kleur, belichting en poses! Je bent een topper. Groetjes, Kim&Jonne de Waal
Elke baasje van Ouzo Elke baasje van Ouzo uit Tilburg schreef op 6 november 2011 om 10:03:
Hoi Marcel, Wat een super mooie foto's weer van de hondjes! Ik heb ze meteen weer in Ouzo's mapje opgeslagen en ga ze zeker af laten drukken. Erg leuk dat we zo nu en dan wat foto's hebben van de hondencursus en dan ook nog eens van die prachtige, die kunnen we zelf niet schieten. Dank je wel!!!!! Groetjes Elke, Anita en Ouzo
Ivonne Ivonne uit Dongen schreef op 30 oktober 2011 om 15:36:
Hoi! Wat staan alle hondjes er prachtig op zeg! Ik heb er net een paar gedownload van onze Pippa voor de prive-collectie! Erg leuk! Bedankt! groetjes Ivonne
Ingrid eekman Ingrid eekman uit Terneuzen schreef op 27 oktober 2011 om 15:29:
Mooie foto's maak je zeg!! Ik maak ook graag foto's puur als hobby ook. Maar moet nog veel leren. Ik heb een Sony Alpha 300 met een aantal lenzen en conventers voor macro opnamen. groetjes,
Noortje van de Ven Noortje van de Ven uit Kaatsheuvel schreef op 22 oktober 2011 om 12:48:
Hoi Marcel Wat een mooie foto's van onze boswandeling! Binky en Django staan er weer mooi op! (onze fotomodellen). Bedankt! Groetjes Mark&Noortje, Binky&Django
Lidy Simons Lidy Simons uit plaats schreef op 18 oktober 2011 om 07:22:
Hallo Marcel, De foto's van de boswandeling zijn weer erg leuk geworden, Fantastisch om te zien dat onze honden ook in het bos nog netjes naast elkaar kunnen gaan liggen en hun opdrachten uitvoeren. De portret foto's zijn ook erg mooi. Ook leuk en sprekend zijn de foto's van de opdracht "zoek je baasje", je hebt een goede timing en het enthousiasme van hond en baas goed vast kunnen leggen. Soms moest ik even zoeken naar onze Bobbie, want met die natuurkleuren van hem valt hij soms helemaal niet op. Hartelijk dank weer voor jou bijdrage aan deze gezellige morgen.
Ingrid Ingrid uit Gorinchem schreef op 14 maart 2011 om 12:39:
Heey Marcel! Wat een mooie foto's zeg!!! Ik weet uit ervaring inmiddels dat je de meest prachtigste foto's maakt. Mag je echt trots op zijn! x Ingrid
pa pa uit Kaatsheuvel schreef op 25 november 2010 om 01:30:
Hallo Marcel. Als ik je site bekijk ben je hard op weg om prof te worden op foto- en websitegebied. Het ziet er allemaal "gelikt" uit. Proficiat! Ik hoop dat het je lukt wat meer bekendheid te krijgen dan kun je van je hobby mogelijk een keer je beroep maken. Ga zo door en het zal je lukken.
ursula ursula uit Kaatsheuvel schreef op 21 november 2010 om 14:55:
Hey broer, Leuke site. Google op de naam Beudel en je krijgt de leukste dingen te zien. Dingen waarvan je niet wist dat die van je broer zijn!! Maak je van mijn kinderen ook eens zulke leuke foto's?
Rachel Rachel uit Loon op Zand schreef op 25 augustus 2010 om 15:32:
Hey, Ontzettend bedankt voor het maken van de mooie foto's van de meisjes. Super....... Veel groetjes, Rachel
Nancy Nancy uit Kaatsheuvel schreef op 7 mei 2010 om 13:46:
mooie website en mooie foto's....ga zo door!!
Edson Edson uit Peeenrijk schreef op 6 april 2010 om 15:04:
testje of alles wel goed gebouwd is 🙂
Marcel Beudel Marcel Beudel uit K-H NB schreef op 14 maart 2010 om 21:31:
Laat ik zelf een eerste bericht plaatsen op mijn site. Natuurlijk komen er steeds meer foto's in de gallerie dus blijf kijken en terug komen. groet marcel