De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Fotoshoot in de Efteling of Bosrijk

Stel je voor lekker met de hele familie een paar dagen in de Efteling  met een verblijf in huisjespark Bosrijk of het Loonsche land.
Vader en moeder hebben een trouw jubileum en dat willen ze vieren met hun kinderen en kleinkinderen in een sprookjesachtige omgeving. Wat is het dan mooi om van dit unieke moment dat iedereen bij elkaar is, in een mooie omgeving en in een happy sfeer, mooie foto's te maken.
Maar ook heel leuk om cadeau te geven aan je ouders of leuk zomaar omdat je een leuke herinnering wilt aan het verblijf in het park.
Natuurlijk kan deze fotosessie plaatsvinden in  "geposeerde" of in "losse" stijl, al wandelend door het park.

Dus ook voor een mooie familie foto in de Efteling, Bosrijk of het Loonsche Land, bent u hier aan het goede adres. En dat alles super gemakkelijk en voor een schappelijk bedrag.

Een fotoshoot duurt ongeveer een uur en er worden onbeperkt foto's geschoten. Nadien krijgt u de foto's online gepresenteerd al waar u ze kunt bekijken en bijbestellen.

Klik hier om te boeken of als je vragen hebt

Alle producten en diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden die je hier kunt vinden.