De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Huisdierfotografie

Wie wil er nou niet een prachtige foto of wandversiering van hun huisdier.
Mooi voor nu en een dierbare herinnering voor later.

Het portretteren kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie buiten of binnen of in de eigen mobiele studio, die bijna overal geplaatst kan worden met een minimale ruimte van 2 bij 3 meter.

Er is onderscheid tussen individuele sessie, tot 4 dieren, en seriematige sessies, voor bijvoorbeeld hondenverenigingen en winkel shoots.
Bij seriematige sessies zijn er geen kosten per dier, maar worden deze kosten (welke zeer laagdrempelig zijn) verwerkt in de afdrukken. De foto’s zijn achteraf in de Foto-Shop online te bekijken en te bestellen in vele formaten en op diverse media. Zie hier voor bij nabestellen-foto’s.
Op basis van inschrijving of inloop wordt een hele dag (of meerdere dagen) foto’s gemaakt van uw en andere hun huisdieren in studio kwaliteit.
Voor meer informatie en boekingen kunt u mij bereiken via de contact pagina van deze website.

LET OP! De eigenaar van het dier is zelf verantwoordelijk voor het welzijn en rust van zijn dier. We raden aan om iets lekkers en een speeltje mee te nemen om het dier gerust te stellen. Flitslicht dat wordt gebruikt, kan stres veroorzaken bij dieren. Bij overmatig gestreste dieren grijp ik in, en stop ik de fotosessie tijdelijk. Dit om het welzijn van het dier zo goed mogelijk te waarborgen.
Ook is de eigenaar verantwoordelijk voor eventuele schade aan foto apparatuur, veroorzaakt door het dier.

Prijzen voor portret fotografie zijn op aanvraag. Dit is via het contact formulier aan te vragen.

Alle producten en diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden die je hier kunt vinden.