De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
/
logo
logo

Portretfotografie

Portretfotografie

Pakkende en intrigerende portretten van MENS en DIER.
Of het nu een enkel of een groepsportret betreft, iets moois voor aan de muur of als een herinnering voor later, een mooi geschenk en altijd welkom.

Tijdens een shoot probeer ik een losse ongedwongen sfeer neer te zetten die de modellen op hun gemak stelt en er tevens voor zorgt dat de modellen minder krampachtige houding aan nemen. Want hoe je je voelt straal je uit.
Kinderen zijn hier een mooi voorbeeld van. Laat ze spelen of vertellen over iets wat ze boeit en de foto's zien er in eens veel interessanter uit.
Vooral geen druk leggen...

Dit geldt niet alleen bij kinderen. Ook bij dieren is het belangrijk om zelf rustig te blijven. Zij zullen zich dan al snel vertrouwd gaan voelen met jouw aanwezigheid en je enge flits en foto apparatuur. Zelf heb ik drie honden, met al heel wat uurtjes camera ervaring en zij hebben mij ook veel geleerd over houding en rust.

Redactioneel portret
Een portretfoto kan niet alleen mooi zijn voor in de kamer, het kan ook een functie hebben op een bedrijfswebsite of op social media. Deze zijn vaak iets meer geposeerd en stralen een karakter uit.  Een goed redactioneel portret is belangrijk voor jouw uitstraling en zegt iets over wie je bent.
Denk hierbij om het hele bedrijf eens op de foto te zetten en leuk om de te geven als cadeau aan uw klanten, bij een bedrijfsevenement.

Waar?
Het portretteren kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie buiten of binnen of in de eigen mobiele studio, die bijna overal geplaatst kan worden met een minimale ruimte van 4 bij 3 meter.
Een mooie suggestie voor een buiten locatie zou de Efteling, of Efteling Bosrijk kunnen zijn. Een super locatie voor gezinnen die een weekendje weg zijn en die een familie foto willen of een reportage in de Efteling zelf. En wat dacht je van de uitgestrekte vlakte van de Loonse en Drunense Duinen? Dit is een super locatie voor het perfecte plaatje. Ook voor een trouwreportage.

Specifiek voor dieren

Bij huisdierportretten is onderscheid tussen individuele sessie, tot 4 dieren, en seriematige sessies, voor bijvoorbeeld hondenverenigingen en winkel shoots.
Bij seriematige sessies zijn er geen kosten per dier, maar worden deze kosten (welke zeer laagdrempelig zijn) verwerkt in de afdrukken. De foto’s zijn achteraf in de Foto-Shop online te bekijken en te bestellen in vele formaten en op diverse media. Zie hier voor bij nabestellen-foto’s.
Op basis van inschrijving of inloop wordt een hele dag (of meerdere dagen) foto’s gemaakt van uw en andere hun huisdieren in studio kwaliteit.
Voor meer informatie en boekingen kunt u mij bereiken via de contact pagina van deze website.

Portfolio

Ga over de foto's hier onder en klik op het plusje om een van mijn portfolio's te bekijken.

Portret honden

Portret van honden of dieren met hun eigenaar.

Portretfotografie

Portret volwassenen

Portret kinderen

Portret Kinderen

Portret baby

Baby portret

Portret Efteling

Portret in de Efteling

Portret redactioneel

Redactioneel portret

Prijzen voor portret fotografie zijn op aanvraag. Dit is via het contact formulier aan te vragen.

Alle producten en diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden die je hier kunt vinden.