De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
/
logo
logo

Trouwfotografie

De mooiste dag...

Voor de mooiste dag van uw leven is allen de meest verfijnde trouwfotografie alleen nog goed genoeg, want van deze mooie dag, is het is belangrijk daar een hele mooie herinnering aan over te houden. Dit kan voor u verzorgt worden in de vorm van een prachtige foto of film reportage van die dag.

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen de fotograaf en het bruidspaar, daarom wordt een trouw reportage altijd vooraf gegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij ik, buiten de kennismaking, ook mijn werkwijze uitleg en mijn werk laat zien.
Als u kiest om met mij verder te gaan, volgt een voorbespreking om de dag indeling door te spreken en uw eventuele wensen kenbaar te maken. Bij de voorbereiding hoort ook het voor bezoek van de trouw en feestlocaties en het meehelpen zoeken naar mooie locaties voor de trouwreportage
In de omgeving Kaatsheuvel (Brabant) heb je de mooiste trouwshoot locaties, denk daarbij aan een sprookjesshoot in de Efteling of een droomshoot of natuurshoot in de Loonse en Drunense duinen.

Na de heugelijke dag zal ik alle foto's onbewerkt op een afgeschermde pagina van deze website aan u aanbieden. U kunt dan het vooraf afgesproken aantal foto's uitkiezen die dan voor u bewerkt zullen worden.

Om het voor u overzichtelijk te houden wat de kosten zijn hanteer ik "all in" pakket prijzen.  Dus geen verassingen achteraf. Deze pakketprijzen zijn inclusief voorbesprekingen, aantal uren, presenteren foto's en nabewerken van de door u uitgekozen foto's. De bestelling van afdrukken, digitale bestanden en eventueel een album horen hier niet bij. Daar iedereen hier een eigen idee bij heeft en hier wisselende kosten aan verbonden zijn.
Het is ook mogelijk andersom te redeneren en te kijken wat ik voor u kan betekenen voor het budget dat u heeft uit getrokken voor het vastleggen van deze heuglijke dag. Daar over hier onder meer.

Als u kies voor een van de pakketten, dan blijven de kosten overzichtelijk en zijn er geen onverwachte kosten achteraf.
Uit de pakketten kan je makkelijk kiezen na gelang het budget en wat je graag van deze heugelijke dag vereeuwigd wil zien.

Naast de pakketten bied ik ook de service, dat de klant zelf het budget mag bepalen wat zij willen uittrekken voor de fotografische vastlegging van hun huwelijk.
Bij elk budget zoeken we dan de gepaste fotografische service die helemaal past bij uw budget.
Hopelijk kan ik hiermee u als  mogelijke klant tegemoet komen en toch iets moois bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Portfolio

Ga over de foto's hier onder en klik op het plusje om een van mijn portfolio's te bekijken.

Judith en Olaf 2018

Judith en Olaf 2018

Marlie en Fernando 2016

Marlie en Fernando 2016

Huwelijksfotografie Gerbert en Tessa 2016

Gerbert en Tessa 2016

Trouwfotografie Gerbert en Tessa 2016

Mathilde en Domien 00007

Mathilde en Domien 2015

Mathilde en Domien Brandsma 2015 te Gorinchem

Bas en Jolanda 2015 17

Bas en Jolanda 2015

Bas en Jolanda getrouwd in het mooie Sint Catharinadal.

Dennis en Helene 17

Dennis en Helene 2013

Dennis en Helene 2013 te Den Bosch

Jonne en Kim 29

Jonne en Kim 2011

Jonne en Kim 2011 te Tuil

blank

Beveiligd: Trouwfotografie voorbeelden

Voorbeeld foto's voor trouw reportage

Prijzen voor trouw fotografie zijn op aanvraag. Dit is via het contact formulier aan te vragen.

Al onze producten en diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden die je hier kunt vinden 

KLIK HIER om een vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismaking.