De inhoud van deze website is beschermt en geheel eigendom van Marcel Beudel Fotografie. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (tekst of foto\'s) er van af te halen of te gebruiken.
logo
logo

Wie ben ik

Even voorstellen...

Geboren in 1968 te Zevenaar en woon momenteel al weer heel wat jaar in Kaatsheuvel in de provincieNoord-Brabant. Klopt....bij de Efteling. Waar sprookjes beginnen......en sprookjes worden vereeuwigd.

Ik mag mijn creatieve energie graag uiten. En dat doe ik in de vorm van grafisch ontwerpen en fotografie. Met name mijn fotografie wil ik met deze website onder de aandacht brengen. Als liefhebber van mooie dingen, vind ik het leuk om dit vast te leggen in beelden, en dat vervolgens met andere te kunnen delen. Voor mijn grafisch werk en de meest creatieve en voor u werkende websites, verwijs ik u graag naar mijn design webpagina.

Hoe het allemaal is begonnen?

Na lang werkzaam te zijn geweest in de geluidswereld, wat ten einde kwam door een trauma aan het gehoor, ben ik op zoek gegaan naar een andere weg om me creatief te kunnen uiten. Al gauw kwam de interesse voor fotografie. Wat al snel uitgroeide groeide tot meer dan alleen foto's schieten tijdens de vakanties.

Eerst begonnen met een compact camera en al snel wilde ik meer technische foto's maken en dus overgestapt naar de wereld van de spiegelreflex camera's. Inmiddels heb ik me omringt door een mooie verzameling fotografie apparatuur. Al hoewel ik er van overtuigt ben dat je zelf het mooie plaatje creëert en niet alleen de camera, zal de bijstand van verfijnde techniek mij zeker helpen naar nog mooier resultaat en een optimale continuïteit.

Als liefhebber...

van natuurlijke schoonheid en vele vormen van techniek, probeer ik ook in mijn fotografie alle uithoeken van creatieviteit en technisch mogelijke te verkennen en te beheersen.

Mijn favoriete onderdelen van fotografie zijn portretteren van dieren en macro fotografie. Ook bij het fotograferen van mensen, producten en gebouwen kan ik mij helemaal geven. De uitdaging is om dingen in de natuurlijke omgeving en op een natuurlijke manier op de gevoelige plaat vast te leggen. Met nadruk op het onderwerp, dat uit de foto moet knallen met een verbluffende kwaliteit.

Veel...

van mijn foto's zijn vrij werk. Ik trek er graag op uit om mooie dingen uit mijn omgeving te fotograferen.

Natuurlijk fotografeer ik ook in opdracht. Dit is mogelijk op locatie naar wens of in mijn studio aan huis.

Wanneer u meer wilt zien van mijn werk, verwijs ik u graag naar mijn portfolio pagina. En als u na het bekijken van mijn site nog vragen mocht hebben of als u een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een kennismaking of een voorbespreking dan kunt u mij altijd via de contact pagina bereiken.

Blijf terug komen op deze site om regelmatig nieuw werk te bekijken of laat hier een leuke recensie achter.

En anders....graag tot voor mijn fototoestel.....

Marcel Beudel